Jackie Kid de winkel

Openingsuren

Woensdag: 10u – 18u
Donderdag: 14u – 18u
Vrijdag: 10u – 18u
Zaterdag: 10u – 17u30

Gesloten op maandag, dinsdag en zondag
Jackie: Pintestraat 21, 9840 De Pinte

Jackie is een kinderschoenenwinkel

Jackie is een schoenenwinkel en -webshop voor kinderen van 1 tot 12 jaar met een unieke, frisse collectie. De rode draad doorheen het aanbod is de combinatie van stijl en kwaliteit. Je vindt er leuke kinderschoenen van maat 19 tot maat 38 van veel Europese kwaliteitsmerken zoals Angulus, Bergstein, Collégien, Ocra, Eli, Fiorita, Jarrett, Momino en Nathalie Verlinden.

De winkel in het hartje van De Pinte ademt soberheid en helderheid. Het zijn de schoenen die kleur en sfeervolle invulling geven aan het interieur. Eline helpt je er met persoonlijk advies voor het nieuwe paar schoenen voor je oogappel.

Kinderschoenenwinkel Jackie De Pinte Kinderschoenenwinkel Jackie De Pinte Kinderschoenenwinkel Jackie De Pinte Kinderschoenenwinkel Jackie De Pinte

Eline (nee, niet Jackie) is de enthousiaste onderneemster die haar collectie kinderschoenen eigenhandig samenstelt. Haar persoonlijke toets kleurt het aanbod van Jackie, waarbij de platgetreden paden verlaten worden. Ze kiest voor verrassende kleurencombinaties, creatieve en/of subtiele designs en leuke accenten voor de kinderschoenen die ze in huis neemt. Allemaal van topmerken die garant staan voor degelijkheid en comfort.

Dankzij haar jarenlange professionele ervaring met schoenen en accessoires en een sterke affiniteit met kindermode, heeft Eline oog (en een neus) voor smaakvolle, unieke en tijdloze - maar allesbehalve klassieke - ontwerpen. Een schoen moet immers helemaal passen. Zowel aangenaam en stevig rond de voetjes als bij de persoonlijkheid van het kind. Het moet helemaal goed voelen.