Algemene voorwaarden

Wanneer u een bestelling plaatst gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Jackie kid.

Betalingen

Jackie kid blijft eigendom van de goederen tot de betaling is uitgevoerd. De prijs van toepassing is de prijs die op de orderbevestiging staat met de datum waarop de bestelling is geplaatst. Verzendkosten en betalingskosten zijn goedgekeurd voor de bevestiging van de aankoop. 

prijzen

Al onze prijzen zijn vermeld in Euro inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De artikelprijs wordt steeds op de kleinst beschikbare maat weergegeven. Wanneer u de gewenste maat aanduid ziet u de overeenstemmende prijs. Leveringskosten die worden aangerekend worden apart vermeld.

Beschikbaarheid

Ons aanbod op de webshop is gelijk aan die in onze fysieke winkel. Wanneer het door u gekozen artikel gelijktijdig werd gekozen in de winkel, zal de klant in de winkel het recht behouden. Wanneer deze situatie zich voordoet nemen we contact met u op en wordt het respectievelijke artikel terugbetaald.

Kleur

De artikelen worden zo accuraat mogelijk afgebeeld. Het kan gebeuren dat kleuren iets afwijken van de werkelijke kleur. Deze kan geen aanleiding zijn tot een schadevergoeding of het beëindigen van de overeenkomst.

Maat

De maat die u bestelt is overeenstemmend met de vermelde maat van het artikel. Schoenmaten kunnen verschillen van merk tot merk. Bestelde u toch de verkeerde maat, dan kan het artikel worden teruggezonden of omgeruild. Heb je twijfel bij de keuze van de maat neem dan gerust contact op [email protected] wij helpen je graag verder.

Overmacht

Jackie kid is niet aansprakelijk wanneer die een verbintenissen niet heeft kunnen nakomen door aantoonbare overmacht van derden. Zoals vertragingen of nalatigheden bij leveranciers en/of fabrikanten, vervoersmoeilijkheden,… .

Garantie

Jackie kid garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat de artikelen in perfecte staat verkeren.